Smask up Bitches!


Ze zijn al bijna niet meer weg te denken, mondkapjes beginnen het straatbeeld te domineren. Maar, laten we eerlijk zijn… eigenlijk zijn die dingen (over het algemeen) gewoon lelijk en niet comfortabel. Ja toch? En ze zitten op een nogal prominente plek, lees: midden op je gezicht. Je wilt toch niet rondlopen met een lelijke plooizak op je gezicht? Nee. En wij ook niet. Want hoezo zou bij dat toffe shirt met die nieuwe sneakers geen stylish mondkapje horen?

Hoewel wij heel goed snappen dat een mondkapje functioneel moet zijn, vinden wij dat ze ook tof moeten zijn! Het is immers een onderdeel van je dagelijkse outfit en van jouw identiteit. Iets waar je elke dag, met zorg, aandacht aan besteedt. Functionaliteit én fashion kunnen prima hand in hand gaan. En dat is waar Smask voor staat.

Onze ambitie?

Elke Nederlander voorzien van een Smask, passend bij hun lifestyle. Een mondkapje dat niet alleen functioneel is, maar ook nog eens lekker zit én ontworpen is door een designer. Smask up bitches!:the_horns:

 

Geen winst oogmerk! Huh wat?

Ja, je leest het goed! Wij vinden dat elke persoon de mogelijkheid moet hebben een hip mondkapje moet kunnen dragen. Onze mondkapjes hebben daarom geen winstoogmerk. Wij hebben de verkoopprijs gebaseerd op inkoop van stoffen, productie van de mondkapjes, fulfilment & marketingkosten om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten dat het mogelijk is een hip mondkapje te kopen. Op een Smask mondkapje wordt geen winst gemaakt.

Kan het dan goedkoper?

Yes! De prijs van onze mondkapjes is helaas nog niet zo ‘goedkoop’ als we zouden willen. Dit komt omdat we net zijn gestart en 300 mondkapjes per week produceren. Hoe meer mondkapjes er gekocht worden, hoe meer er gemaakt kunnen worden en hoe goedkoper het wordt. Kortom door een Smask te kopen zorg je dat de volgende Smask goedkoper wordt. Dus wij hopen oprecht dat veel mensen een Smask gaan kopen waardoor we de prijs omlaag kunnen brengen.

Help ons de Smask ambitie waar te maken!

Draag jouw Smask met trots en help ons een creatieve en kleurrijke swung te geven aan het straatbeeld. Door jouw bijdrage help je ons om de kostprijs omlaag te brengen zodat meer mensen kunnen genieten van een hip mondkapje. :the_horns: